Kauneutta ja hyvää oloa Joensuun Rantakylässä!

Joensuun Rantakylässä sijaitseva Kaunis ja HyväOlo Armilla on täydellinen pakopaikka sinulle, joka haluat hemmotella itseäsi vaikkapa virkistävällä kasvohoidolla, hyvää tekevällä jalkahoidolla tai rentouttavalla hieronnalla.

Lahjakortti Armillaan on varmasti mieluinen!

Lahjakortin tiettyyn hoitoon voit ostaa TÄSTÄ . Maksa verkkopankin kautta ja sen jälkeen voit tulostaa lahjakortin ja tuunata mieleiseksi.

Palveluihimme kuuluvat myös mm. ripsien ja kulmien värjäykset ja kulmien muotoilu, karvanpoistot ja meikkaukset. Erikoishoidoista meillä on tarjolla mm. vyöhyketerapia, nuadboran, kuumakivihieronta, aromaterapia, intialainen päänhieronta sekä kosmeettinen akupunktio.

Ota yhteyttä Armillaan ja varaa aika hemmotteluun numerosta 050 4132 784.

Haluatko laadukkaita kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita?

Armilla on myynnissä paljon erilaisia tuotteita koko kehon hyvinvointiin itselle tai vaikkapa lahjaksi.
Tuotevalikoimiimme kuuluvat laadukkaat kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet kasvoille ja vartalolle: mm. Ella BacheCamillen, Footlogix.
Meiltä voit myös noutaa Rohdosalan verkkokaupasta tilatut Ella Bachen tuotteet. Meillä myynnissä astmaatikoille ja hajusteallergikoille sopiva suomalainen luomukosmetiikkasarja Lily Alexandra.

Ulkoisen hoidon lisäksi kehon ja ihon hyvinvointi lähtee sisältä päin. Armilla on myynnissä laadukkaat Suomessa valmistetut Nro 75- kollageeni-valmisteet. Armillasta löydät myös Frantsilan luonnontuotteet sekä laadukkaat, marjaisat www.arcticnutrition.com -villiravinteet.

Tervetuloa Armillaan, Joensuun Rantakylän ostoskeskukseen, osoite Puronsuunkatu 1A, 80160 Joensuu

Armilla sijaitsee nyt katutasossa!

Pääset liikkeeseen suoraan Rantakylän ostoskeskuksen ala-aulasta tai Utrantien puoleisesta ulko-ovesta.

Tervetuloa!

Meillä sinua palvelee SKY-kosmetologi Armi Kettunen.

Anna lahjaksi kauneutta ja hyvää oloa

Lahjakortti Armillaan on varmasti mieluinen!

Lahjakortin tiettyyn hoitoon voit ostaa TÄSTÄ . Maksa verkkopankin kautta ja sen jälkeen voit tulostaa lahjakortin ja tuunata mieleiseksi.

Lahjakortin tiettyyn hoitoon tai avoimen lahjakortin tietylle summalle voit ostaa käymällä Armillan liikkeellä tai soita 050-413 2784, niin sovitaan esim. postitus. 

Armillaan on helppo tulla:
– Iso parkkipaikka, maksuton pysäköinti kiekolla 2h.
– Joensuun keskustasta bussit nro 1 ja 2
– Armilla sijaitsee nyt katutasossa, joten pääset liikkeeseen suoraan Rantakylän ostoskeskuksen ala-aulasta tai Utrantien puoleisesta ulko-ovesta.

Puronsuunkatu 1A, 80160 Joensuu

TERVETULOA!